Malmö

publicerat i Allmänt;
Då vart vi nere i Malmö för ännu en näsplastik på Michaela. Inskrivningen var i torsdags då vi åkte ner tidigt eftersom vi skulle vara där redan klockan nio. Det är ganska mycket som skall gås igenom med läkare, sköterskor och narkospersonal. Denna gången gick det ändå ganska smidigt och mellan besöket hos läkaren som skall operera Michaela och narkosläkaren hann vi köra till Mobilia (ett lagom stort köpcentrum) och få i oss lite mat. 
På vägen hem vart vi på det obligatoriska besöket på Emporia också.  Kul att se att där var en hel del folk, de första gångerna vi var där var vi nästan själva i ett öde hus tillsammans med personalen i butikerna. Tycker mer och mer om det för varje gång. 
 
Ikväll körde Håkan oss ner och Jonathan följde med som sällskap till Håkan på hemvägen. 
 
 
Blev så glada när vi fick ett "eget" rum. Det har inte hänt sedan Michaela var liten. Det har alltid funkat bra att dela med andra men man sover ändå lite bättre med eget och man behöver inte vara orolig över att störa någon när man behöver gå på toa mitt i natten och sen är det ju skönt att kunna välja själv vilket program vi vill se på tv:n. 
 
 
När Håkan och Jonathan kört hemåt kom personalen in och gick igenom lite om morgondagen.
 
Vad som är så kul är när det är personal som hängt med ända sedan Michaela var nyfödd och som vi har fått go kontakt med. Och allra helst nattpersonalen som är helt underbara. 
 
 
Så här spenderades resten av kvällen sedan. Uppkrupna i sängen med en påse chips. Men nu är det dags att sova och ladda batterierna för morgondagen. 
Michaela går ut som nr 2 (det är en tjej före som skall göra en näsplastik också) och planerad operation blir vid 11 tiden. 
 
Gonatt o sov så gott önskar
J & M 
 
 

Kommentera inlägget här :