Go ledig helg

publicerat i Allmänt;
Har haft en slapp o go ledig helg. 
Svärfar var här hela dagen igår och han och Håkan höll på där ute. Jag sprang mest runt o plockade och tog tag i tvätten som aldrig verkar ta slut i detta hus. 
Hann faktiskt med en sväng i soffan också med min nya favorit serie "Orange is the new black".
 Den är bara så bra! 
 
Idag unnade vi faktiskt oss sovmorgon, och hade det inte varit för att Håkans limmotelefon ringt och väckt oss hade jag nog kunnat sova en stund till. Och det hör till ovanligheten när det gäller mig. Har jättesvårt att sova på morgonen och allra helst om jag blir väckt av något, då är det oftast kört att somna om. 
Senare fick vi mysigt kaffebesök av Petra o Joel, alltid lika kul och jag hoppas att de snart får sålt sitt hus i Sundsvall och flyttar ner till Halland med barnen. 
 
 
 

Hittade detta fina köksbordet i en tidning och försökte förklara för Håkan att det säkert inte alls var svårt att snickra ihop själv eftersom att personen i reportaget hade gjort det själv och INTE var snickare. 
Hmm kanske inte rätta tillfället att ta det här med Håkan nu när han har fullt upp med vårt altanbygge. Men jag tänkte mest att han skulle ha lite tid att vänja sig vid tanken på att det kommer att bli så till slut iallafall....
 
J